Wij willen een nieuwe tuin!

Het zonnetje begint weer met enige regelmaat te schijnen en daar worden we blij van. Althans, ik wel! Jij hopelijk ook. In deze tijd willen we natuurlijk weer regelmatig naar buiten toe en aangezien wij een redelijk formaat tuin bij onze woning hebben komt het er vaak om neer dat we daar gaan zitten.

tuin

Nu spelen wij al enkele jaren met de gedachte om onze tuin ‘aan te gaan pakken’. Het is toch alweer een behoorlijke tijd geleden dat dit gedaan is, dus ieder jaar doen we weer een paar kleine dingetjes om het toch nog ergens op te laten lijken. Maar nu is het tijd voor wat nieuws. We hebben geld opzij gezet en alhoewel er altijd nog wel andere wensen zijn, gaan we dit jaar de tuin aanpakken. Het moet er gewoon van komen. Voor tuinaanleg Rotterdam zijn er voldoende bedrijven te vinden, maar misschien dat we het zelf gaan doen. Daar zijn we nog niet helemaal uit. Ik denk dat we beter iemand kunnen laten komen kijken en een offerte kunnen laten maken.

Mijn zwager heeft al aangeboden om te helpen, maar ik denk dat het een hoop zwikken en zwoegen zal gaan worden, waar we allebei niet echt op zitten te wachten. We willen overigens een redelijk strakke tuin gaan nemen, nu is er veel groen (de vorige bewoners hadden duidelijk groene vingers) maar wij hebben liever iets wat een beetje strak is. Gewoon tegels met misschien 1 klein perkje voor wat groen. Het is wel leuk hoor dat groen, maar het kost een hoop tijd om dat allemaal te onderhouden en die hebben we er simpelweg niet voor over!